Atelier prelucrari mecanice

AVIHYDRO este producator de piese de schimb realizate prin operatii de prelucrari mecanice prin aschiere, realizam de asemenea constructii si confectii metalice, servicii de montaj si tratamente termice.

Producem piese de schimb pentru o gama larga de utilaje si instalatii din diverse sectoare industriale, executam produse si echipamente complexe realizate dupa specificatiile beneficiarului dar si in conceptie proprie.

AVIHYDRO este o unitate ce a luat fiinta din pasiunea si experienta pe care oamenii nostri au acumulat-o in acest sector de activitate. Sediu societatii si punctul de lucru se afla în Craiova, Jud. Dolj, str. Calea Severinului, nr. 52 (langa fab. de bere) si se compune din: hala de productie, spatii de depozitare si birouri.

Echipa noastra se ocupa cu profesionalism de proiectarea si realizarea de piese de schimb si confectii metalice pentru diverse sectoare industriale: INDUSTRIA ALIMENTARA INCLUSIV TRASPORTUL SI DEPOZITAREA CEREALELOR, CONSTRUCTII DE DRUMURI SI PODURI, SISTEMUL ENERGETIC , INDUSTRIA CIMENTULUI, INDUSTRIA EXTRACTIVA.

O politica de preturi avantajoase si termene de livrare prompte au asigurat societatii AVIHYDRO o pozitie favorabila pe piata din care sa faca fata provocarilor din domeniul de activitate.
Ne caracterizeaza seriozitatea, profesionalismul si promptitudinea cu care raspundem cerintelor clientilor, iar certitudinea unui lucru bine facut si pus la punct in cel mai mic detaliu este telul pe care ni-l propunem de fiecare data.

AVIHYDRO executa de asemenea si unicate dupa desen sau model, inconformitate cu specificatiile de fabricatie ale clientilor.

Acordam o deosebita atentie pentru calitatea produselor pe care le furnizam clientilor nostri, calitate asigurata prin metode stricte de control, aplicate de către personal calificat

 Dotari tehnice de care dispunem: